Fa poc més d’un any, un grup de persones relacionades amb la investigació educativa i la docència havíem donat vida al Periódico Educación com un projecte molt il·lusionant. Vam començar amb el somni de fer arribar informació basada en evidències científiques sobre com millorar la vida de les persones a través de l’educació. Cada dia de l’any! Les moltes persones que ens han llegit cada dia són una mostra que el somni de difondre les evidències científiques sobre educació es va fer realitat des del principi.

En esta data tan especial, volem compartir amb tu esta selecció d’articles, amb el propòsit de començar el 2024 reafirmant el compromís d’una majoria de la ciutadania amb la pau, la solidaritat, el dret a l’amor i a l’amistat i contra tot tipus de violència; un desig al qual podem contribuir fortament i cada dia des de l’educació, en totes les etapes i dimensions. La pau es tix dia a dia, entre tots i totes nosaltres, des de les nostres accions diàries, des dels nostres sentiments i des dels nostres desitjos. Hui llancem fort este desig i sentiment compromés per la pau per a tota la humanitat, independentment de la seua condició social o cultural. Estos articles mostren reflexions, exemples i idees que us poden ajudar a construir i estendre desitjos i realitats de pau en els propòsits d’any nou.

Gràcies per llegir-nos cada dia, per compartir els articles del Periódico Educación, pel teu compromís amb la millora educativa. I, si vols enviar-nos qualsevol suggeriment sobre temes que creus que és important abordar, qualsevol aportació o proposta d’article, no dubtes en contactar amb el nostre equip!

Per un 2024 en què els somnis de pau siguen cada vegada més reals per a totes les persones!
[Imatge: Freepik]