Per a molts i moltes s’acosta l’inici de curs i hi ha una qüestió que genera moltíssim debat: com aconseguir que el pati siga un espai divertit i segur on ningú pateix.

En la formació del professorat i als mitjans veiem sovint iniciatives que promouen un augment en la varietat i l’accessibilitat dels jocs disponibles als patis. A més, però, hi ha una qüestió de base que les comunitats educatives han de cuidar, i és el tipus de relacions que es donen en eixos patis, així com els processos pels quals es decideix què fer en el temps d’esbarjo.

Et convidem a compartir l’article de hui amb professorat, famílies i, sobretot, alumnat. Moltes i molts docents han llegit esta entrevista en classe amb xiquets i xiquetes per a propiciar un diàleg en el qual es posen en comú els problemes que tenen i possibles solucions:

Que tingues un dia genial!