En els moments de més incertesa necessitem respostes que ens donen la certesa que allò que apliquem a les nostres aules millorarà l’educació i amb això la vida de l’alumnat. L’educació és un tema molt seriós que no pot estar a la mercè de modes ni d’ideologies. L’educació de qualitat és aquella que garanteix els drets universals per a tot l’alumnat sense exclusió; la que mira a la ciència, que sempre ha sigut al llarg de la història el que ha donat respostes als problemes que preocupen la humanitat. El reclam d’una educació basada en evidències és imparable, t’uneixes?

En els 3 articles de hui reflexionem sobre esta important qüestió i recordem que sí que se sap la manera de millorar l’educació i començar a superar les desigualtats. Ja està sobre la taula i cada vegada més persones de tots els sectors socials i àmbits estan demanant que les polítiques educatives asseguren la millora, és a dir, que no es vagen improvisant o dissenyant amb altres objectius que no siguen el d’oferir la millor educació a tots i totes sense excepció:

Que tingues un dia genial!