Què esperem de l’alumnat? A qualsevol edat, l’expectativa del professorat és vital per a poder crear entorns d’aprenentatge efectius per a tot l’alumnat, i no sols per als qui tenen situacions positives de partida. Trobar maneres de treballar conjuntament per a decidir com valorem o utilitzem les ajudes possibles en els centres educatius és una oportunitat per a poder conéixer i reconéixer actuacions que transformen la manera en què veiem als estudiants. És possible establir xarxes de suport que milloren les expectatives cap a l’alumnat.

En els articles de hui, trobaràs evidències, reflexions i experiències que et donaran algunes claus per a portar a la pràctica el que diu la ciència sobre el poder de les altes expectatives, amb excel·lents exemples de com s’està fent ja en moltes aules:

Que tingues un dia genial!