Vam llançar el Periódico Educación fa un mes amb l’objectiu d’informar la ciutadania sobre les evidències científiques que ja estan millorant l’educació. Hem publicat anàlisis d’articles científics, entrevistes i reflexions de persones investigadores internacionals, relats i experiències de professorat de diversos entorns, etapes, especialitats i llocs del món.

Com ha estat possible tot això?

Aquest diari funciona gràcies a les col·laboracions de persones que tenen un seriós compromís amb la millora educativa i social. Persones de diferents procedències, dedicacions, creences i ideologies però amb una cosa en comú: saben que sense les ciències no hi ha millora educativa, com tampoc n’hi hauria sense la solidaritat que practiquen al seu dia a dia i també en fer, entre totes i tots, el Periódico Educación.

Però això no seria suficient, perquè un diari necessita persones que el llegisquen cada dia. Les xifres que sempre heu pogut comprovar en aquesta web són la prova que hi ha moltes persones que necessitaven un mitjà com aquest per a tenir informació rigorosa que contribuïsca a millorar l’educació i la societat, amb ciència i amb il·lusió.

El Periódico Educación està realment viu i és gràcies a tu.