Hui, Dia Internacional d’Internet Segura, la Comissió Europea ha publicat l’informe “Aconseguint el benestar de totes i tots els estudiants: contextos educatius lliures de violència”. Aquesta publicació europea és una extraordinària notícia per a estudiants, família, professorat i tota la societat. A més d’analitzar científicament les conseqüències de la violència en la infància, aclareix els programes i accions de les quals hi ha evidències científiques disponibles que demostren que aconsegueixen superar eixa violència. Desgraciadament, la majoria de programes i accions no aconsegueixen cap resultat i alguns empitjoren la situació.

Al Periódico Educación tenim la satisfacció de comptar com a col·laboradores amb les tres persones a les quals es va encarregar l’elaboració d’aquest informe. Seguirem en eixa línia, aportant desinteressadament el millor des d’aquestes pàgines, perquè eixe és l’únic objectiu d’aquest periòdic.