Cada vegada som més les persones que ens beneficiem de les Tertúlies Literàries Dialògiques (TLD), dutes a terme en diferents llocs i contextos del món. Gràcies a les TLD, aprenem, ens divertim, ens emocionem i compartim allò que vulguem amb la resta de participants en un espai segur i lliure de violència.

L’alumnat d’alguns centres educatius del País Basc ja s’està beneficiant d’este gran tresor, així com el professorat. En canvi, es va veure que hi havia un buit, ja que no hi havia cap seminari de TLD a la llengua basca dirigida als adults. És per això que el 26 d’abril es va estrenar “Atenea Mintegia”, el Seminari Atenea en euskera.

Les sessions es desenvolupen en la modalitat en línia i en euskera, entre les 19:00 i les 20:00, els darrers dimecres de cada mes. Vam començar el seminari la setmana passada amb la primera part del llibre La Metamorfosi de Franz Kafka i a la següent tertúlia debatrem els capítols dos i tres. Hi pot participar qualsevol persona: professorat, familiars, investigadors i investigadores… És a dir, qualsevol que tinga interés i il·lusió per aprendre i compartir.

Com veieu, les TLD són tan revolucionàries que és possible fer-les en qualsevol idioma, fins i tot en les llengües minoritàries o no tan usades.

Per a inscriure’s al Seminari Atenea podeu fer servir este enllaç.

La següent serà el 31 de maig. T’uneixes a esta gran revolució?

[Imatge: Pixabay]

By Ane Olabarria

Investigadora predoctoral en Educació, Universitat del País Basc